Veszélyes dolog csillagfényes éjszakán, mikor mindenki csendesen álmodik az éberek közé tartozni. Pár óra olvasgatás után – szépségblogokkal kezdem, aztán jönnek a termékleírások és vélemények, és hipp-hopp már el is kezdtem a koreai webshopokban nézelődni - megakadt a szemem egy akciós fátyolmaszk csomagon, ami kis gondolkodás után a kosaramban landolt. Türelmetlenül vártam az alkalmat a használatukra ezért mikor a heti AHA hámlasztás másnapján úgy éreztem jól esne egy gazdagabb maszk örömmel szemezgettem a gyümölcskosárból.

A tasak felbontásakor megcsapott egy erősen alkoholos illat, de szerencsére ez gyorsan elillant. A maszk szinte tocsogott az esszenciában, a meglepően vékony szövet rengeteg nedvességet szívott fel. Eléggé fura formája van, legalábbis az én arcomra nehezen passzolt, maradtak itt-ott ráncok felhelyezés után, nem sikerült tökéletesen az arcomra simogatni. Kellemes viselet volt, 20 percig hagytam fenn, levételkor a fátyolszövet még mindig tele volt a szérummal, szinte sajnáltam kidobni.

 

A maszk rövid távú hatásai pozitívak, gyönyörűen hidratált, feszes bőr lett a végeredmény, az éppen bepirosodott hormonális pattanásokat szépen lenyugtatta. Maradt az arcomon egy olajos réteg, ezt letöröltem és folytattam az esti rutint. Másnap reggelre elborították az arcomat apró piros pörsenések, szóval a hosszú távú hatások nem olyan csodásak. Az összetevőlista is problémás, alkohol és parfüm is szerepel rajta.

Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Alcohol, Betaine, Ficus Carica (Fig) Fruit Extract, Dimethicone, Butylene Glycol, Centella Asiatica Extract, Paeonia Suffruticosa Root Extract, 1,2-Hexanediol, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Xanthan Gum, Carbomer, Hydrogenated Lecithin, Ethylhexylglycerin, Fragrance, Potassium Hydroxide, Disodium EDTA, Sodium Palmitoyl Sarcosinate, Sodium Hyaluronate, Camellia Japonica Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Citrus Unshiu Peel Extract, Opuntia Coccinellifera Fruit Extract, Orchid Extract

Nem fogom a jövőben újravenni a terméket, sem a hatása sem az összetevői nem indokolják.